Home

Welkom op de website van het Kerstconcert Vlaardingen. Like ook facebook.com/kerstconcertvlaardingen voor nieuwsberichten en informatie.

Om de Vlaardingse  en regionale bevolking rond de kersttijd te laten genieten van een mooi en sfeervol kerstconcert in een al éven zo mooie en sfeervolle ambiance, neemt de stichting Halen en Brengen het initiatief voor de organisatie en uitvoering hiervan op vrijdag 11 december, in de Grote Kerk te Vlaardingen.

Bezoekers worden gefêteerd op een avondconcert door vocale, muzikale en instrumentale talenten. Het wordt een luchtig kerstconcert dat niet specifiek aan het geloof wordt opgehangen maar wel aan mooie muziek en vrolijkheid. Mensen van alle leeftijden zijn welkom, ook ouderen die in zorginstellingen wonen. Voor hen zal samenwerking gezocht worden met de diverse verzorgers.

Dergelijke concerten zijn nieuw voor Vlaardingen en zijn bedoeld om ook de mensen met een kleinere beurs een avond uit te gunnen in de sfeervolle decembermaand.

Klik hier voor een overzicht van het programma en de meewerkende artiesten.

Het is via deze website mogelijk kaarten online te bestellen, echter vanaf 8 december 2015 kunt u beter niet meer online kaarten bestellen i.v.m. de afhandeling die dan wellicht de kaarten niet op tijd bij u bezorgt. Daarnaast vindt u hier een overzicht van onze verkooppunten in Vlaardingen.

Het Kerstconcert wordt financieel mogelijk gemaakt door het Fonds Schiedam Vlaardingen, de Vlaardingse Cultuurstichting, de Rabobank en de stichting Halen en Brengen. Daarnaast zijn er natura sponsoren zoals Vlaardingen Bruist, Yummies Delicatessen, Lunch Pie & Giftshop Veerplein 18, RandstadWeb, ALLMAC.NL, Omroep Vlaardingen en de meewerkende artiesten.

Parkeren is in Vlaardingen Centrum niet gratis. Op vrijdagavond is het betaald parkeren tot 21.00 uur in de gehele Binnenstad met uitzondering van de parkeerplaatsen Landstraat, inrijden via de Vetteoordskade. Een goede parkeermogelijkheid is de Parking Stadhuis. Als u de uitgang Stadhuis neemt loopt u rechtsaf zo op de Grote Kerk af.

Wij danken u voor uw bezoek op onze site en hopen u te zien bij het leukste en mooiste kerstconcert in Vlaardingen!

Doet u mee aan de Rabobank cadeau-actie? Neem uw printje mee naar de Grote Kerk ter bevestiging.

Heeft u een vrijwilligerspas van de gemeente Schiedam-Vlaardingen?

Bekijk hier uw voordeel!


Luister hier onze reclame commercial:


Wij bedanken onze sponsoren: